Lees deze nieuwsbrief online
ChristelijkeConcertagenda.NL
'Vind ons leuk' op Facebook en doe mee aan de kaartenacties!

Christelijke Concertagenda - Nieuw: Edesche OrgelRecitals, kaarten voor RED

Kom luisteren naar het eerste orgelrecital in de nieuwe serie Edesche OrgelRecitals, van Ton Koopman maar liefst. Win kaarten voor een optreden van de band Red, één van de populairste Christian Rock-acts, binnenkort in Nederland. Bezoek Christelijke Concertagenda voor nog meer inspiratie.

Kaarten voor RED

Vrijdag 22 november staat de Amerikaanse rockband RED in Patronaat Haarlem. De groep uit Nashville, Tennessee is één van de meest populaire Christian Rock-acts van het moment. Misschien ga jij hier wel heen? Christelijke Concertagenda geeft 2x2 kaarten weg. Ga naar onze Facebookpagina en like en deel het bericht!

Win jij vrijkaarten?

Ton Koopman

Ton Koopman opent de nieuwe serie Edesche OrgelRecitals in de nieuwe Edesche Concertzaal. Hij ontdekte al op jonge leeftijd zijn liefde voor muziek: "Als jongetje zong ik in het kinderkoor van de Sint Michaelskerk in Zwolle. Daar werd ik verliefd op het orgel. Ik was verbaasd dat iemand met handen én voeten kon spelen. Dat werd ook mijn ideaal!"

Bestel kaarten!

Overal muziek op de beurs Leven en Geloven

Op 1 en 2 november wordt de nieuwe beurs Leven en Geloven gehouden in de Jaarbeurs Utrecht. Een beurs die christenen wil inspireren. Voor iedereen die zoekt naar ontmoeting, nieuwe kennis en zingeving is er iets te vinden. En er is veel muziek te horen!

Bezoek de beurs

I Cry To You: ook in je eigen kerk

Psalm Project heeft de bladmuziek van haar twee nieuwste cd's op haar website beschikbaar gesteld. Dat betekent dat iedereen vanaf nu de psalmbewerkingen kan spelen in zijn eigen kerk. De Engelstalige cd krijg je bij een gift voor een bijzonder goed doel.

Bekijk de bladmuziek

Christelijke Concertagenda heeft nog meer tips voor mooie concerten:

21 november: Met z'n allen met korting naar Jan Vayne

9 november: Jonge Griekse talenten op viool en piano

10 december: Peter Eilander in de serie Edesche OrgelRecitals

2 november: Minne Veldman bespeelt het Meere-orgel

21 november: Met z'n allen met korting naar Jan Vayne 9 november: Jonge Griekse talenten op viool en piano 10 december: Peter Eilander in de serie Edesche OrgelRecitals 2 november: Minne Veldman bespeelt het Meere-orgel
Footer achtergrond